Οι πελάτες της Ελλατέξ

 

Οι πελάτες της ΕΛΛΑΤΕΞ Α.Ε., αποτελούν στο σύνολό τους βιομηχανίες και βιοτεχνίες Κλωστοϋφαντουργικές κυρίως στον τον τομέα ένδυσης, που χρησιμοποιούν το νήμα σε αργαλειούς και σε πλεκτικές μηχανές, είτε μόνο του είτε σε ανάμιξη με άλλα νήματα.

Η διακίνηση των προϊόντων στην Ελλάδα, γίνεται κατά κανόνα με απ' ευθείας παραγγελία. Ο πελάτης έχει την ευχέρεια να επιλέξει μεταξύ τυποποιημένων προϊόντων ή συσκευασιών, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να παραγγείλει και κάποιο ειδικότερο προϊόν ή συσκευασία.

Οι πωλήσεις στο εξωτερικό, γίνονται συνήθως μέσω αντιπροσώπου ή χονδρεμπόρου, ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις γίνονται και απ' ευθείας προς τους πελάτες. Επίσης, τα τελευταία πέντε χρόνια, η θυγατρική Εταιρεία της ΕΛΛΑΤΕΞ Α.Ε., η RONALTEX S.A. προωθεί και αυτή τα προϊόντα μας στην Γαλλία, μέσω του δικτύου της.

Η φύση των απαιτήσεων των πελατών, απαιτεί την συχνή και στενή επαφή της εταιρείας, για την προώθηση νέων προϊόντων, τον έλεγχο της ορθής υιοθέτησής τους από τους κλωστοϋφαντουργούς και για την διευκρίνιση ειδικών χαρακτηριστικών που απαιτεί κάποια επεξεργασία (after sales services).

 Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

 

 

 

Home | Group Profile | E T M A | Hellatex | News | Contact Us
© Copyright 2002 ETMA GROUP Created, maintained and hosted by Worldsites.
This site is optimized for
Netscape 4 and Internet Explorer 5 or higher. Please download an upgraded version now.