Αντικείμενο Εργασιών - Προϊόντα

 

Κύρια προϊόντα της ΕΛΛΑΤΕΞ, είναι πολυαμιδικά (νάϋλον) και πολυεστερικά νήματα, ελαστικοποιημένα, μονόκλωνα ή πολύκλωνα, με διάφορους τύπους ινών ανά κλώνο, τύπου ματ ή υψηλής στιλπνότητας (bright). Τα προϊόντα αυτά διατίθενται σε μεγάλο αριθμό αποχρώσεων, βαμμένα στην μάζα ή στο βαφείο της Εταιρείας, με μεγάλη ποικιλία αριθμού στροφών ανά μονάδα μήκους και σε μεγάλη ποικιλία τύπων και διαφορετικές συσκευασίες, από κώνους ή φιάλες μέχρι ολόκληρα στημόνια.

Η παραγωγή της ΕΛΛΑΤΕΞ συνδέεται και με την ΕΤΜΑ, αφού αγοράζει από αυτή ημικατεργασμένα πολυαμιδικά νήματα, ενώ τα πολυεστερικά νήματα παράγει η ίδια, μετά την συγχώνευσή της με την ΠΟΛΥΕΤΜΑ.

Το σύνολο των προϊόντων της ΕΛΛΑΤΕΞ ξεπερνά σε αριθμό τα 150 και διατίθενται απ’ ευθείας ή μέσω αντιπροσώπων, σε βιομηχανικούς πελάτες, υφαντήρια, πλεκτήρια και άλλες βιομηχανίες ή βιοτεχνίες. Ενδεικτικά αναφέρεται, ότι, τα προϊόντα της Εταιρείας χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ειδών ένδυσης με μεγάλη ελαστικότητα, όπως κάλτσες, καλσόν, μαγιώ, εσώρουχα αλλά και φορέματα, υποκάμισα ανδρικά και γυναικεία, μπλούζες και ακόμη υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, τάπητες κλπ.

 Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

 

 

 

Home | Group Profile | E T M A | Hellatex | News | Contact Us
© Copyright 2002 ETMA GROUP Created, maintained and hosted by Worldsites.
This site is optimized for
Netscape 4 and Internet Explorer 5 or higher. Please download an upgraded version now.